Συνταγή: Ανθότυρος στη σχάρα

Αυτό τον ψητό ανθότυρο, που μόνο ελαιόλαδο και ρίγανη θέλει, τον δοκιμάσαμε στο Ηράκλειο. Ένα παράδειγμα κρητικής δωρικότητας που κλείνει μέσα του τόνους νοστιμιάς.

Δηλώνει έτοιμος να αμφισβητήσει με κάθε νόμιμο μέσο, αποφάσεις που "λήφθηκαν ερήμην του", από το Υπουργικό Συμβούλιο που αφορά την περιοχή της Αγίας Θέκλας
5′ προετοιμασία
3′ μαγείρεμα
Σύνολο: 8′

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Υλικά

Διαδικασία

  1. Για να ετοιμάσουμε τον ανθότυρο στη σχάρα βάζουμε τη σχάρα στην ψησταριά να κάψει καλά και ακουμπάμε τις φέτες του ανθότυρου, λίγο από τη μια και λίγο από την άλλη μεριά, μέχρι να σχηματιστούν οι ραβδώσεις της σχάρας στην επιφάνειά του, συνολικά για περίπου 3 λεπτά.
  2. Σερβίρουμε με λάδι και ρίγανη.

 

Credit

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κύπρο και τον Κόσμο, στην Daily.Cy