5′ προετοιμασία
3′ μαγείρεμα
Σύνολο: 8′
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Υλικά
Διαδικασία
- Για να ετοιμάσουμε τον ανθότυρο στη σχάρα βάζουμε τη σχάρα στην ψησταριά να κάψει καλά και ακουμπάμε τις φέτες του ανθότυρου, λίγο από τη μια και λίγο από την άλλη μεριά, μέχρι να σχηματιστούν οι ραβδώσεις της σχάρας στην επιφάνειά του, συνολικά για περίπου 3 λεπτά.
- Σερβίρουμε με λάδι και ρίγανη.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κύπρο και τον Κόσμο, στην 