10′ προετοιμασία
μαγείρεμα
Σύνολο: 10′
Οι παλιοί ρετσινάδες στο τέλος του φαγητού έτρωγαν ξινόμηλο βουτηγμένο σε κρασί. Η Πόπη Σεβαστού προτείνει ένα αφρώδες κοκτέιλ με Pet Nat ρετσίνα, λικέρ μήλου και λεπτοκομμένο ξινόμηλο που θα ξεπλένει το στόμα και δροσίζει στο τελός ενός πλούσιου γεύματος. Μπορούμε να αντικαταστήσουμε την μπουρμπουληθρέ ρετσίνα με οποιοδήποτε αφρώδες κρασί της αρεσκείας μας, αξίζει ωστόσο να δοκιμάσουμε αυτό το ενδιαφέρον ελληνικό προϊόν με τις φυσαλίδες και τα αρώματα πεύκου και βοτάνων.
Υλικά
Μερίδες: 8
Διαδικασία
- Τοποθετούμε όλα τα υλικά σε μια κανάτα, ανακατεύουμε και σερβίρουμε σε ποτήρια κρασιού με πάγο.
- Τρίβουμε λίγη κανέλα πάνω από κάθε ποτήρι και προσθέτουμε και μια κορυφή δυόσμου για ντεκόρ.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κύπρο και τον Κόσμο, στην 