20′ προετοιμασία
μαγείρεμα
Σύνολο: 20′
Υλικά
Τεμάχια: 36
Διαδικασία
- Για να φτιάξουμε τα αχλάδια με παστουρμά ξεκινάμε καθαρίζοντας και κόβοντας τα αχλάδια στα έξι.
- Διπλώνουμε κάθε φέτα αχλαδιού με 1 λεπτή φέτα παστουρμά και 1 φύλλο βασιλικού (προαιρετικά) και στερεώνουμε με μια οδοντογλυφίδα.
- Σερβίρουμε τα αχλάδια με παστουρμά με λίγο χυμό λεμονιού.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κύπρο και τον Κόσμο, στην 