Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης αποκάλυψε ποιόν υποστηρίζει στις προεδρικές εκλογές

Ο γνωστός τραγουδιστής  και συμπατριώτης μας  Μιχάλης Χατζηγιάννης ο οποίος βρέθηκε το Σάββατο το βράδυ  καλεσμένος στο Casa de Mikel αποκάλυψε όταν ρωτήθηκε ποιον υποψήφιο για την Προεδρία της Δημοκρατίας στηρίζει και γιατί.

Ο αγαπημένος ερμηνευτής και τραγουδοποιός χωρίς δεύτερη σκέψη αποκάλυψε πως στηρίζει τον Νίκο Χριστοδουλίδη με τον οποίο τους δένει όπως είπε μία σχέση και αληθινή φιλία εδώ και 25 χρόνια.

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης μάλιστα σκιαγράφησε το προφίλ του ανθρώπου που γνωρίζει μιλώντας με τα καλύτερα λόγια.

Οι δυο τους γνωρίστηκαν στην Αθήνα στη μουσική σκηνή που τραγουδούσε με τον Γιώργο Χατζηνάσιο κι από τότε τους συνδέει όχι μόνο μια βαθιά κι ανιδιοτελής φιλία αλλά γνωρίζει πολύ καλά τον χαρακτήρα και την ανθρωπιά. Τον εμπιστεύεται απόλυτα και γι’αυτό τον θεωρεί ικανό ν’ αναλάβει τη διακυβέρνηση του τόπου.

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης ωστόσο συγκλόνισε αλλά και συγκίνησε μιλώντας για το συναίσθημα οργής, βαρβαρότητας και πρωτοφανούς προδοσίας που ένοιωσε όταν σ’ένα βράδυ οι αποταμιεύσεις μιας πορείας πολύχρονης και  έντιμης, τόσο οι δικές του, όσο και των 35χιλιάδων συμπολιτών του καταληστεύτηκαν εν μια νυχτί.

Δεν παρέλειψε να αναφέρει για ακόμη μια φορά την αγάπη του για την Κύπρο. Παιδί και από τους δύο γονείς πρόσφυγες νοιώθει αφόρητο βάρος και μεγάλη αγανάκτηση ότι μετά από 48χρόνια η Κύπρος μας είναι ακόμα μοιρασμένη.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κύπρο και τον Κόσμο, στην Daily.Cy