Η Kylie Jenner εκθρονίστηκε – H γυναίκα με τους περισσότερους followers

Και επίσημα η τραγουδίστρια πέρασε στη τέταρτη θέση του Instagram με 381 εκατομμύρια ακόλουθους

Και επίσημα η τραγουδίστρια πέρασε στη τέταρτη θέση του Instagram με 381 εκατομμύρια ακόλουθους

Μπορεί ο Cristiano Ronaldo να είναι ο αδιαμφισβήτητος βασιλιάς του Instagram με 550 εκατομμύρια ακόλουθους και τεράστια διαφορά από τη δεύτερη θέση, η οποία ανήκει στον Lionel Messi με 432 εκατομμύρια ακόλουθους, ωστόσο η κατάσταση στις επόμενες θέσεις της κατάταξης είναι πιο ρευστή και έτσι μόλις πραγματοποιήθηκε μια σημαντική αλλαγή.

Περνώντας σε λεπτομέρειες, εδώ και καιρό η Kylie Jenner ήταν η βασίλισσα του Instagram, όντας η γυναίκα με τους περισσότερους followers στο κοινωνικό δίκτυο. Τώρα, ο τίτλος αυτός αλλάζει χέρια, αφού η Selena Gomez ξεπέρασε την Αμερικανίδα τηλεοπτική και διαδικτυακή προσωπικότητα, που είναι γνωστή από το ριάλιτι σόου Keeping Up With The Kardashians. Και επίσημα η τραγουδίστρια κατέκτησε την τρίτη θέση του Instagram με 381 εκατομμύρια ακόλουθους. Έτσι, έγινε πλέον η γυναίκα με τους περισσότερους followers στο κοινωνικό δίκτυο, αφήνοντας την Jenner στην τέταρτη θέση με 380 εκατομμύρια ακόλουθους.

Και επίσημα η τραγουδίστρια πέρασε στη τέταρτη θέση του Instagram με 381 εκατομμύρια ακόλουθους

Παρακάτω μπορείτε να δείτε αναλυτικά την πρώτη δεκάδα του Instagram που απαρτίζεται από ποδοσφαιριστές, ηθοποιούς, τραγουδιστές και άλλες γνωστές προσωπικότητες, ενώ ακολουθούν και μερικά ακόμη ενδιαφέροντα στατιστικά για τους δημοφιλέστερους λογαριασμούς της πλατφόρμας.

Οι δέκα χρήστες του Instagram με τους περισσότερους followers:

Cristiano Ronaldo – 550 εκατομμύριαLionel Messi – 432 εκατομμύριαSelena Gomez – 381 εκατομμύριαKylie Jenner – 380 εκατομμύριαDwayne Johnson – 365 εκατομμύριαAriana Grande – 357 εκατομμύριαKim Kardashian – 346 εκατομμύριαBeyoncé – 297 εκατομμύριαKhloé Kardashian – 295 εκατομμύριαJustin Bieber – 278 εκατομμύρια

Πηγή: unboxholics.gr

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κύπρο και τον Κόσμο, στην Daily.Cy