Γιγάντιος Κωνσταντίνος Αργυρός: Τραγουδά γονατιστός σε κοριτσάκι με κινητικά προβλήματα

Σε μία συγκινητική κίνηση προχώρησε ο Κωνσταντίνος Αργυρός, όταν κατά τη διάρκεια της συναυλίας που έδωσε στην Πάτρα.

Σε μία συγκινητική κίνηση προχώρησε ο Κωνσταντίνος Αργυρός, όταν κατά τη διάρκεια της συναυλίας που έδωσε στην Πάτρα.

Σε μία συγκινητική κίνηση προχώρησε ο Κωνσταντίνος Αργυρός κατά τη διάρκεια της συναυλίας που παραχώρησε στην Πάτρα, όταν κάλεσε κοντά του στην σκηνή τη μικρή Θεώνη.

Συγκεκριμένα το γύρο του διαδικτύου κάνουν τα βίντεο, όπου βλέπουμε τον γνωστό ερμηνευτή να καλεί να έρθει κοντά του στην σκηνή ένα μικρό κορίτσι με κινητικά προβλήματα.  «Θέλω να αφιερώσω το επόμενο τραγούδι σε μία πριγκίπισσα που βρίσκεται εδώ, τη μικρή Θεώνη που γνώρισα το 2018 μέσα από το Make a Wish». Ο Κωνσταντίνος Αργυρός γονατιστός ερμήνευσε πλάι στη μικρή το τραγούδι του «Όσα νιώθω για σένα».

«Την κοιτούσε μέσα στα μάτια και της έδωσε τεράστια χαρά δεύτερη φορά. Τον ευχαριστώ γιατί την έκανε να πετά στον ουρανό. Είναι 7 χρονών σήμερα και 3 όταν έκανε την ευχή της να τον συναντήσει. Όλοι απορούσαν τότε που τον ήξερε. Του είχε ετοιμάσει και μία ζωγραφιά ενώ ο Κωνσταντίνος έκανε τα πάντα για να έχει η Θεώνη την καλύτερη θέση που γινόταν» ανέφερε η μητέρα της στο thebest.gr.

Ο ερμηνευτής στο τέλος της έδωσε ένα φιλί στο χέρι, με την μικρή να φαίνεται ενθουσιασμένη που είναι πλάι στον αγαπημένο της καλλιτέχνη.

Δείτε το βίντεο:

via: Enimerotiko

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κύπρο και τον Κόσμο, στην Daily.Cy