Θεσσαλονίκη: Ενοπλος με καραμπίνα εισέβαλε σε αντιπροσωπεία αυτοκινήτων

Ο δράστης μεταφέρθηκε στο τμήμα Ασφαλείας Λευκού Πύργου, όπου και κρατείται.

Ο δράστης μεταφέρθηκε στο τμήμα Ασφαλείας Λευκού Πύργου, όπου και κρατείται.

Στιγμές τρόμου έζησαν εργαζόμενοι αντιπροσωπείας αυτοκινήτων στη Θεσσαλονίκη, όταν άνδρας εισέβαλε στην επιχείρηση, κρατώντας μια καραμπίνα.

Όλα έγιναν λίγο μετά τις 09:00 το πρωί: Ενας μεσήλικας  άνδρας, μπούκαρε, σε αντιπροσωπεία αυτοκινήτων επί της 26ης Οκτωβρίου, στη δυτική Θεσσαλονίκη, απειλώντας πελάτες και προσωπικό.

Σύμφωνα με πληροφορίες, του GRTimes, ο δράστης έφτασε με το αυτοκίνητο του έξω από την αντιπροσωπεία, ενώ στη συνέχεια μπήκε στο εσωτερικό της απειλώντας τους υπαλλήλους και αναζητώντας τον υπεύθυνο. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, μιλούσε ακατάληπτα.

Αγνωστα τα κίνητρα του δράστη

Διατηρώντας την ψυχραιμία τους, οι υπάλληλοι κατάφεραν να καλέσουν την Αστυνομία και ισχυρές δυνάμεις της ΕΛ.ΑΣ. έσπευσαν στο σημείο και συνέλαβαν τον άνδρα ύστερα από κυνηγητό, όπως περιέγραψε αυτόπτης μάρτυρας στο Voria.gr. Στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο τμήμα Ασφαλείας Λευκού Πύργου, όπου και κρατείται.

Εκείνο που προκαλεί απορία για τα κίνητρα του άνδρα είναι πως, σύμφωνα με τους εργαζόμενους, ο άνδρας δεν ήταν υπάλληλος της αντιπροσωπείας και κανείς δεν έχει καταλάβει γιατί έκανε ό,τι έκανε.

πηγή

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κύπρο και τον Κόσμο, στην Daily.Cy