Πέτρος Φιλιππίδης: Η πρώτη καταγγέλλουσα «σπάει» τη σιωπή της

«Θα ήταν πιο έντιμο από την πλευρά του να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων»

«Θα ήταν πιο έντιμο από την πλευρά του να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων»

«Έσπασε» τη σιωπή της η πρώτη καταγγέλλουσα που κατήγγειλε τον Πέτρο Φιλιππίδη για βιασμό το 2008 σε καμαρίνι θεάτρου.

Η εν λόγω γυναίκα μέχρι και σήμερα και, ενώ η δίκη είναι σε εξέλιξη, έκανε δηλώσεις μιλώντας στο «Πρωινό» του ΑΝΤ1, επισημαίνοντας πως ο ηθοποιός «δεν μπορεί να δείξει τώρα το ηθικό του ανάστημα και να αντιμετωπίσει τις συνέπειες των πράξεών του».

«Εδώ και μήνες δεχόμαστε προσβολές της προσωπικότητάς μας, του ήθους, της αξιοπρέπειας και της αξιοπιστίας μας, από τον κατηγορούμενο μέσω των συνηγόρων του. Ο κατηγορούμενος εδώ και χρόνια διατείνετο ότι ήταν ένας τεράστιος καλλιτέχνης κι αναρωτιέμαι πως αυτός ο τόσο πνευματικός άνθρωπος δεν μπορεί να δείξει τώρα το ηθικό του ανάστημα και να αντιμετωπίσει τις συνέπειες των πράξεών του.

Θα ήταν πιο έντιμο από την πλευρά του να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων, να μας κοιτάξει στα μάτια, να μας ζητήσει συγγνώμη και να ζητήσει να δικαστεί δίκαια για όλα αυτά που γνωρίζει πολύ καλά πως έχει διαπράξει. Αλλά αυτό προϋποθέτει θάρρος και ο ίδιος προτιμάει να κρύβεται στα ψέματά του και στις συκοφαντίες προς το πρόσωπό μας» ήταν οι δηλώσεις της πρώτης καταγγέλλουσας.

πηγή

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κύπρο και τον Κόσμο, στην Daily.Cy