Νίκος Ξανθόπουλος: Σήμερα το τελευταίο «αντίο» στο Α΄ Νεκροταφείο

Παράκληση της οικογένειας αντί στεφάνων να κατατεθούν χρήματα στο Ίδρυμα «Το Σπίτι του Ηθοποιού»

Παράκληση της οικογένειας αντί στεφάνων να κατατεθούν χρήματα στο Ίδρυμα «Το Σπίτι του Ηθοποιού»

Το τελευταίο αντίο θα πουν σήμερα οικογένεια, φίλοι, συνάδελφοι αλλά και απλοί πολίτες στο «παιδί του λαού» τον Νίκο Ξανθόπουλο που έφυγε από τη ζωή την Κυριακή 22 Ιανουαρίου 2023 σε ηλικία 89 ετών.

Παράκληση της οικογένειας αντί στεφάνων να κατατεθούν χρήματα στο Ίδρυμα «Το Σπίτι του Ηθοποιού»Η σορός του αγαπημένου ηθοποιού θα βρίσκεται από τις 12 το μεσημέρι στην αίθουσα του Α’ Νεκροταφείου Αθηνών όπου πραγματοποιούνται οι πολιτικές κηδείες. Όσοι επιθυμούν να τον αποχαιρετήσουν, θα έχουν την δυνατότητα να το κάνουν στη μία ώρα που μεσολαβεί μέχρι την έναρξη του τρισάγιου που θα ψαλεί, στον ίδιο χώρο, στις 13.00.

Η οικογένειά του, εξέφρασε, χθες, δημόσια, με ανακοίνωσή της, την παράκληση αντί στεφάνων να κατατεθούν χρήματα στο Ίδρυμα «Το Σπίτι του Ηθοποιού» (Alpha Bank GR 45 0140 2280 2280 0200 2002 719 – Εις μνήμην Νίκου Ξανθόπουλου)». Αυτός ήταν εξάλλου ο Νίκος Ξανθόπουλος: ένας άνθρωπος που ήθελε να βοηθά όποτε και όπως μπορούσε.

Μετά το τέλος της πολιτικής κηδείας η σορός του εκλιπόντα θα αποτεφρωθεί, στο αποτεφρωτήριο Ριτσώνης, σε μια τελετή που θα γίνει σε στενό οικογενειακό κύκλο.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κύπρο και τον Κόσμο, στην Daily.Cy