Νέα προθεσμία για την Τρίτη πήρε ο 20χρονος δολοφόνος της 17χρονης Νικολέττας

Ο κατηγορούμενος μεταφέρθηκε από τη ΓΑΔΑ όπου κρατείται στα δικαστήρια της σχολής Ευελπίδων, συνοδεία ισχυρής αστυνομικής δύναμης.

Ο κατηγορούμενος μεταφέρθηκε από τη ΓΑΔΑ όπου κρατείται στα δικαστήρια της σχολής Ευελπίδων, συνοδεία ισχυρής αστυνομικής δύναμης.

Nέα προθεσμία μέχρι αύριο το πρωί ζήτησε και έλαβε από την ανακρίτρια ο νεαρός άνδρας Πακιστανικής καταγωγής ο οποίος κατηγορείται για την δολοφονία της 17χρονης φίλης του, Νικολέτας στο Περιστέρι πριν από μία εβδομάδα, η οποία είναι το νεότερο θύμα γυναικοκτονίας στην Ελλάδα.

Ο κατηγορούμενος μεταφέρθηκε από τη ΓΑΔΑ όπου κρατείται  στα δικαστήρια της σχολής Ευελπίδων, συνοδεία ισχυρής αστυνομικής δύναμης.

 Γυναικοκτονία στο Περιστέρι: Εφτασε στον ανακριτή ο 20χρονος δολοφόνος της Νικολέττας

Δια μέσου του συνηγόρου του ωστόσο ζήτησε και έλαβε νέα προθεσμία προκειμένου να ενημερωθεί επί της δικογραφίας που έχει σχηματιστεί σε βάρος του και να προετοιμάσει την υπερασπιστική γραμμή και να απαντήσει στο γιατί στέρησε με τόσο βίαιο τρόπο τη ζωή της νεαρής συντρόφου.Στο μεταξύ, ενώπιον της 25ης τακτικής ανακρίτριας προσήλθε και δήλωσε παράσταση υποστήριξης της κατηγορίας ο δικηγόρος του πατέρα της 17χρονης Νικολέτας, Ανδρέας Θεοδωρόπουλος, ο οποίος ανέφερε σε δηλώσεις του ότι αυτό που βασανίζει τους γονείς του θύματος είναι γιατί ο κατηγορούμενος αφαίρεσε με τόσο βίαιο τρόπο τη ζωή του παιδιού του.

πηγή

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κύπρο και τον Κόσμο, στην Daily.Cy