Μπάμπης: «Δεν με ενδιαφέρει που με καταριούνται, αλλά που δεν θα την ξαναδώ»

Ένα χρόνο μετά τη στυγερή δολοφονία της γυναίκας του, ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος απολογείται ενώπιον Δικαστηρίου

Ένα χρόνο μετά τη στυγερή δολοφονία της γυναίκας του, ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος απολογείται ενώπιον Δικαστηρίου

Ένα χρόνο μετά τη στυγερή δολοφονία της γυναίκας του, ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος απολογείται ενώπιον Δικαστηρίου.

Ο 34χρονος πιλότος δίνει εξηγήσεις ενώπιον Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου για εκείνα που έγιναν τη νύχτα που σήμανε το τέλος της ζωής της Καρολάιν αλλά και το τέλος της ζωής που ζούσε μέχρι τότε ο ίδιος ο πιλότος και η νεογέννητη κόρη του ζευγαριού.

Ο κατηγορούμενος έδειχνε συγκινημένος και άνοιξε την απολογία του σκιαγραφώντας με τα πιο φωτεινά χρώματα την προσωπικότητα της Καρολάιν.«Για αυτό που εξετάζουμε σήμερα δεν υπάρχουν δικαιολογίες ούτε προς τον εαυτό μου, αυτό που χάθηκε ήταν αναντικατάστατο. Δεν άξιζε ούτε στην ίδια, ούτε στο σκυλάκι μας.

Δεν υπάρχει αρκετή λέξη συγγνώμη προς κανένα, ούτε προς την Κάρολαϊν που δεν είναι εδώ να χαρεί τη ζωή της, ούτε προς την κόρη μας που δεν θα χαρεί μητέρα της, ούτε προς την πεθερά μου που έχασε εξαιτίας μου ότι πολυτιμότερο μου εμπιστεύτηκε και δεν το προστάτεψα ,στη Ρόξυ πόσες φορές να πω συγγνώμη για ένα σκυλάκι που μεγάλωσε στην αγκαλιά μου.

Το τί συνέβη ακριβώς θα σας το πω με κάθε λεπτομέρειες και ειλικρινά. Δεν θα είναι δικαιολογία, δεν προσπαθώ να εκλογικεύσω τίποτα από εκείνη τη μέρα. Δεν με ενδιαφέρει η καριέρα μου ή που με καταριέται ένας μεγάλος αριθμός κόσμου που δεν με έχει γνωρίσει, με ενδιαφέρει μόνο ότι δεν θα την ξαναδώ».

Πηγή: in.gr

 

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κύπρο και τον Κόσμο, στην Daily.Cy