Άγριος καβγάς Γεωργιάδη-Σπίρτζη για την υπόθεση Κολωνού -«Άθλιε-Βρωμερέ» (VID)

Άγρια κόντρα ξέσπασε στον τηλεοπτικό αέρα του OPEN ανάμεσα στον Άδωνι Γεωργιάδη και τον Χρήστο Σπίρτζη του Σύριζα για την υπόθεση βιασμού της 12χρονης στον Κολωνό

Άγρια κόντρα ξέσπασε στον τηλεοπτικό αέρα του OPEN ανάμεσα στον Άδωνι Γεωργιάδη και τον Χρήστο Σπίρτζη του Σύριζα για την υπόθεση βιασμού της 12χρονης στον Κολωνό

Άγρια κόντρα ξέσπασε στον τηλεοπτικό αέρα του OPEN ανάμεσα στον Άδωνι Γεωργιάδη και τον Χρήστο Σπίρτζη του Σύριζα για την υπόθεση βιασμού της 12χρονης στον Κολωνό.

Ο Χρήστος Σπίρτζης τόνισε ότι «η καταγγελία στην ΕΛ.ΑΣ. με τις γκρίζες ζώνες που υπάρχουν έχει γίνει εδώ και 1,5 μήνα, διερευνάται αυτή η ιστορία, η ίδια η Αστυνομία διαρρέει ότι έχουν ταυτοποιηθεί πάνω από 10 και υπεύθυνος είναι ο κ. Θεοδωρικάκος»

Ο υπουργός Ανάπτυξης είπε ότι «ο κ. Θεοδωρικάκος δεν μπορεί να δώσει ονόματα. Ονόματα δίνει η Δικαιοσύνη» με τον κ. Σπίρτζη να συνεχίζει λέγοντας ότι «υπεύθυνος για την ΕΛ.ΑΣ. αν θυμάμαι καλά είναι ο υπουργός Προπαγάνδας – Προστασίας του Πολίτη, κ. Θεοδωρικάκος που δεν ξέρει πόσα ψέματα στο λεπτό λέει».

«Κάθεστε και χυδαιολογείτε για τον κ. Θεοδωρικάκο για κάτι που δεν έχει τη δυνατότητα να παρέμβει» απάντησε ο Άδωνις Γεωργιάδης και ο Χρήστος Σπίρτζης πρόσθεσε ότι «θα έπρεπε να έχουν ταυτοποιήσει τους πάντες από τους 213».

Ο Άδωνις Γεωργιάδης τον διέκοπτε και ο κ. Σπίρτζης έλεγε «θα με αφήσετε να τελειώσω».

Ο υπουργός Ανάπτυξης είπε ότι «είναι πολύ χυδαίο αυτό που κάνετε», ενώ ο Χρήστος Σπίρτζης τόνισε ότι «η καθυστέρηση όπως και στην περίπτωση Λιγνάδη είναι συγκάλυψη γιατί δίνουν τη δυνατότητα σε πολλούς από αυτούς να κρύψουν στοιχεία, να εξαφανίσουν αρχεία, ό,τι ακριβώς έγινε και στην υπόθεση Λιγνάδη, όπου δεν βρέθηκαν κινητά, υπολογιστές και στοιχεία μέσα στο διαμέρισμά του».

Στη συνέχεια ο Άδωνις Γεωργιάδης είπε ότι «ο κ. Σπίρτζης θα ντρέπεται για όλη την υπόλοιπη ζωή του και γι’ αυτό που έγραψε και γι’ αυτά που λέει. Πιο άθλιο, βρωμερό κόμμα από τον ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει υπάρξει στην ιστορία του τόπου. Είναι βρωμεροί οι άνθρωποι και αυτά τα υπονοούμενα που πετούν. Είναι βρωμεροί. Ξέρει καλά ο κ. Σπίρτζης ότι ο κ. Θεοδωρικάκος αν έβγαζε ένα όνομα στη δημοσιότητα θα διέπραττε βαρύ ποινικό αδίκημα. Η Δικαιοσύνη μπορεί να βγάλει μόνο ονόματα».

Στο σημείο αυτό τον διέκοψε ο κ. Σπίρτζης και ο κ. Γεωργιάδης σε έντονο ύφος τού είπε: «Μην με διακόψετε κύριε. Είστε ένας συκοφάντης. Άθλιος συκοφάντης, βρωμερός, τρισάθλιος». Ο Χρήστος Σπίρτζης απάντησε: «Συνεχίστε όσο θέλετε».

Ο υπουργός Ανάπτυξης συνέχισε λέγοντας: «Ξέρει ο αρχιψεύταρος ότι ο Θεοδωρικάκος δεν μπορεί να βγάλει τα ονόματα στη δημοσιότητα. Και βγαίνει και κάνει αυτή την κριτική για να πάρει ψήφους πάνω σε ένα παιδάκι και δεν ντρέπεται. Και είσαι και πατέρας και δεν ντρέπεσαι».

Ο Χρήστος Σπίρτζης φώναζε «όχι δεν ντρέπομαι. Δεν ντρέπεσαι λίγο».

Πηγή: Real.gr

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κύπρο και τον Κόσμο, στην Daily.Cy