Το καθεστώς Ζελένσκι απαγάγει ουγγρικής καταγωγής άνδρες και τους στέλνει στο Μπάκχμουτ!

Μπαίνουν στα σπίτια τους στην Υπερκαρπαθία και τους στέλνουν με την βία στον πόλεμο

Μπαίνουν στα σπίτια τους στην Υπερκαρπαθία και τους στέλνουν με την βία στον πόλεμο

Σοβαρά πλέον είναι τα προβλήματα στελέχωσης των ουκρανικών ταξιαρχιών από το καθεστώς του Κιέβου καθώς οι πολύ μεγάλες απώλειες που έχουν υποστεί στα μέτωπα του Ντόνμπας, της Χερσώνας και της Ζαπορίζια αναγκάζουν την κυβέρνηση Ζελένσκι να απαγάγει άνδρες της ουγγρικής μειονότητας!

Μπαίνουν στα σπίτια τους στην Υπερκαρπαθία και τους στέλνουν με την βία στον πόλεμοΤους απαγάγει ακόμα και στη μέση του δρόμου, προκειμένου να τους στείλει στην πρώτη γραμμή του μετώπου και ειδικά  στο Μπάκχμουτ.

Σύμφωνα με δυτικές αναφορές οι απώλειες των Ουκρανών σε αντιστοιχία με τους Ρώσους ξεπερνούν τους οκτώ προς ένα!

Μετά την νικηφόρα προέλαση των ρωσικών δυνάμεων στην Ουκρανία, αρχικά στο Soledar και εσχάτως σε Ugledar και Bakhmut o oυκρανικός Στρατός υπολογίζεται ότι κατέγραψε απώλειες σε νεκρούς και τραυματίες σε Soledar, Bakhmut και Ugledar που ξεπερνούν τους 43.000 που προφανώς είναι ένα αρνητικό ρεκόρ.

Οι Ούγγροι καταγγέλλουν ότι ένοπλοι Ουκρανοί εισβάλουν ακόμα και σε σοφίτες στην Υπερκαρπαθία όπου κατοικεί η ουγγρική μειονότητα της Ουκρανίας και απαγάγουν πολίτες που στη συνέχεια στέλνουν στο μέτωπο. Τα ουγγρικά ΜΜΕ υποστηρίζουν  ότι οι μειονοτικοί στέλνονται σε «βέβαιο θάνατο».

Τα ίδια δημοσιεύματα μάλιστα καταγγέλλουν ότι όσοι άνδρες διαθέτουν από 6 έως 10.000 $, μπορούν να εξαγοράσουν τους στρατολόγους και να γλιτώσουν!

Πριν από λίγες ημέρες, το Κρεμλίνο και η στρατιωτική διοίκηση της ανατολικής Ουκρανίας, κάλεσε τους Ούγγρους που στέλνονται βίαια στο μέτωπο, να παραδίδουν τα όπλα και να παραδίδονται στις ρωσικές αρχές, δηλώνοντας αμέσως ότι είναι ουγγρικής καταγωγής.

Στη συνέχεια, οι ρωσικές δυνάμεις θα φροντίζουν για την ασφαλή μεταφορά τους απευθείας στην Ουγγαρία…

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κύπρο και τον Κόσμο, στην Daily.Cy